Saa enemmän iloa iPhone 12:sta – osta puhelintarvikkeita

Puhelintarvikkeista on monenlaista hyötyä. Niiden avulla voit muuttaa puhelimesi ulkonäköä haluamasi suuntaan, tai lisätä käyttömukavuutta. Käyttämällä panssarilasia varmistat myös sen, että puhelimesi näyttö ei hajoa heti kolhun sattuessa. Puhelintarvikkeilla voit myös parantaa iPhonesi eri ominaisuuksia. Lue eteenpäin, niin saat lisätietoa puhelintarvikkeista sekä niiden hankkimisesta.

Laitteen suojaaminen

Puhelin kulkee meidän mukanamme lähes joka puolella, minkä takia se onkin altis vahingoille. Se voi pudota tai jokin esine voi osuessaan vaurioittaa sitä, mutta jos satsaat hyviin suojakuoriin sekä -lasiin, puhelimesi elinkaari pitenee huomattavasti. On myös huomattavasti halvempaa vaihtaa panssarilasi uuteen sen sijaan, että vaihtaisit koko näytön. Sen takia panssarilasit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Paras puoli niissä on se, että ne ovat ohuita, jonka takia käyttäminen on silti yhtä miellyttävää kuin aikaisemminkin.

Lisälaitteet

Puhelimeen on saatavilla paljon erilaisia lisälaitteita. Ne helpottavat muun muassa laitteiden yhdistelyä. Lisävarusteita iPhone 12:sta on saatavilla adaptereista valokuvausvälineisiin. Yhteensopivia varusteita iPhone 12 kanssa löydät esimerkiksi iphonetalosta. Klikkaa tästä, niin pääset etsimään tarvitsemasi varusteet.

Piristä puhelimen ilmettä

Ajan kuluessa usein käy niin, että sen hetkiseen puhelimeen kyllästytään ja kaivataan jo uutta. Jos uuden hankkiminen ei kuitenkaan vielä ole tarpeellista, tulisi edullisemmaksi ostaa vaikkapa uudet suojakuoret, joiden avulla iPhonesi vaikuttaakin jo aivan erilaiselta. Lompakkosi lisäksi myös ympäristö kiittää tekemääsi valintaa. Klikkaa tästä linkistä, niin pääset tutustumaan Applen virallisiin iPhone varusteisiin.